• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Mamos vyniotinis Print Email
  • mamos_vyniotinis.jpg1 skardinės sutirštinto pieno,
  • stiklinės miltų,
  • kiaušinio,
  • 0.5 šaukštelio nugesintos sodos.

Pertepimui: bruknių arba spanguolių uogienės.

Išplakti kiaušinį, supilti sutirštintą pieną, miltus su nugesinta soda ir išmaišyti.

Sviestu ar aliejumi ištepti kepimo popierių, jį įkloti į skardą.Į ją plonu sluoksniu paskleisti tešlą.

Šauti į vidutinio karštumo orkaitę ir kepti 20 - 25 minutes.

Dar karštą stačiakampį ištepti tiršta uogiene, susukti į vyniotinį ir atsargiai nuimti kepimo popierių.

Atvėsusį supjaustyti riekelėmis.

Skanaus!


Žurnalo “Darbštuolė” receptas

 

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija