• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Barankėlių užkepėlė Print Email
  • barankeliu_uzkepele.jpg1 pak. mažų barankėlių
  • apie 100 gr. maltos mėsos
  • mėgstamų prieskonių
  • 1 kiaušinio
  • paprikos (nebūtinai)
  • fermentinio sūrio
  • kelių šaukštelių majonezo

Barankėles užmerkti piene 15 min., kad suminkštėtų, bet neištižtų. Į mėsą įmušti kiaušinį, įberti prieskonių. Paruoštą mėsytę dėti į barankėlės viduriuką, ant viršaus užtarkuoti fermentinio sūrio ir uždėti mažą šaukštelį majonezo.

Kepti orkaitėje 15 - 20 min.

Skanaus!

 

Už pasiūlytą recepto idėją ačiū Jurgitai iš Šiaulių




 

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija