• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Kotrynos keksas Print Email
  • kotrynos_keksas.jpg150 - 200 g margarino kepiniams
  • 200 - 250 g cukraus
  • 3 kiaušinių
  • 200 g neriebios (12 proc grietinės)
  • 400 g miltų
  • kepimo miltelių (paprastai ant kepimo miltelių pokelių būna parašyta - vienam kilogramui miltų, tai beriu pusę)
  • vanilinio cukraus
  • razinų (arba kakavos miltelių, arba obuolių, arba ko tik širdis panorės)

kotrynos_keksai_maziukai.jpgIštirpinti margariną, į dar karštą berti cukrų, sukti, kol cukrus ims tirpti. Mišiniui praaušui, vis sukant mušti po vieną kiaušinį. Grietinėje išmaišyti kepimo miltelius, supilti į dubenį, sukti, berti persijotus miltus kartu su vaniliniu cukrumi ir viską gerai išmaišyti. Galiausiai suberti razinas.

Masę supilti į didelę kekso kepimo formą arba į mažas keksiukų formeles. Šaukite į iki 180 laipsnių įkaitntą orkaitę, kepti apie vieną valandą.

Skanaus, kvapnaus Jums ir minkšto!

 

Už galimybę publikuoti receptą su nuotrauka ačiū Inai Pauliukonienei iš Šiaulių

 

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija