• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Pyragas su uogiene Print Email
  • pyragas_su_uogiene.jpg0,5 litro uogienės, tinka bet kokia tiršta: obuolių, aviečių, vyšnių ar kita (gali būti parūgusi)
  • 3 kiaušinių
  • 0,5 stiklinės cukraus
  • 3 nubrauktų arbatinių šaukštelių sodos (kepimo milteliai netinka)
  • 2 kupinų valgomų šaukštų majonezo
  • 1 citrinos žievelių (nebūtinai)
  • 2 stiklinių miltų

Kiaušinius išsukti su puse stiklinės cukraus (jei uogienė saldi arba saldžiai nemėgstate tuomet cukraus berkite mažiau), uogienę supilti į dubenį kuriame maišysime tešlą, į uogienę suberti kepimo miltelius, įkrėsti porą šaukštų majonezo ir viską gerai išmaišyti, kad masė suputotų. Tuomet į šį uogienės plakinį supilti su cukrumi išsuktus kiaušinius, suberti dvi stiklines miltų, įtarkuoti citrinos žievelę ir viską gerai išsukti.

pyragas_su_uogiene_prapjautas.jpgJei turit šaldytų uogų jomis galima papuošti pyrago viršų, iš šaldytų juodųjų serbentų su cukrumi išdėlioti širdelę, gėlę ar raidę.

Kepti apie 50 minučių iki 170 - 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.






Skanaus!

 

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija