• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu Print Email

Tešlai:

  • varskes_pyragas_su_kondensuotu.jpg2 stiklinių miltų
  • 2 šaukštų kakavos
  • šaukštelio kepimo miltelių
  • kiaušinio
  • 0,5 stiklinės cukraus
  • 200 g sviesto

Įdarui: 400 g varškės (galima dėti ir daugiau, aš dedu 600 g), indelio saldaus kondensuoto pieno, 2 kiaušinių, 0,5 stiklinės lazdynų ar migdolų riešutų (taip pat labai skanu su džiovintais vaisiais: papajomis, ananasais, razinomis).

varskes_pyragas_su_kondesuotu_pienu.jpgIštirpinti sviestą, kai atauš įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir sukti kol ištirps. Maišant suberti kepimo miltelius, miltus, kakavą. Tešlą padalinti į dvi dalis, įsukti į polietileninį maišelį ir atšaldyti šaldiklyje. Vieną dalį tešlos sutarkuoti arba kloti į išardomos skardos dugną ir kepti 15 minučių.

Tuo tarpu paruošti įdarą: išplakti varškę, kondensuotą pieną, kiaušinius, įmaišyti riešutus arba džiovintus vaisius (nebūtinai). Gautą masę užpilti ant apkepusio pagrindo ir kepti 5 - 7 minutes. Tada užtarkuoti kitą tešlos dalį. Vėl pašauti į orkaitę ir kepti 25 - 30 min. 180 laipsnių karščio temperatūroje. Palikti pyragą atvėsti, bent keletą valandų palaikyti šaltai.



Šaltinis: savaitraštinis žurnalas "Šeimininkė", 2011 m. kovo 18 -24 d. 11 (989) iš rubrikos - konkurso "Mano šeimos pyragas"

 

Skanaus!

 

 

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija