• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Tinginys su zefyrais Print Email
  • tinginys_su_zefyrais.jpg220 g sviesto
  • 1 indelio kondensuoto pieno
  • 700 g sausainių "Gaidelis"
  • 220 g zefyrų
  • migdolų riešutų saujelės pagardinimui
  • 2 šaukštų kakavos

 

Sviesta išlydyti, suberti kakavą ir gerai išmaišyti, tuomet supilti kondensuotą pieną ir šią masę kaitinti, kol taps vientisa. Viską supilti ant sulaužytų sausainių, sujaustytų zefyrų, ir subertų susmulkintų riešutų.

Sausainius su gauta mase gerai išmaišyti, sukrėsti į formą ar maišiuką ir padėti šaltai, kad susistovėtų, geriausia per naktį.

 

Sandros Gvozdienės receptas ir nuotrauka

 

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija