• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Tinginys su Mars batonėliais arba Princo Williamo skanėstas Print Email
  • tinginys_su_mars.jpg500 g digestives sausainių arba 3 pakelių Selga arba Gaidelis sausainių
  • 7  "Mars" batonėliai (pakuotėje du šokoladukai po 69 gramus)
  • 150 g sviesto
  • 100 g juodo šokolado, viršui aplieti

Šokoladukus ir sviestą susmulkinti ir sudėti puodą. Tirpdyti ant silpniausios ugnies. Maišyti, kol ištirpsta ir viskas supuola į vientisą masę. Arba karts nuo karto galima išjungti ugnį ir leisti nuo įkaitusio puodo šokoladukų ir sviesto masei pačiai  tirpti. Svarbu nesudeginti. Per tą laiką susmulkinti sausainius. 

Pusę sausainių sutrupinti beveik iki miltų, kitą pusę, kad liktų gabaliukų.

Ištirpdytus šokoladukus su sviestu pilti ant sausainių ir viską sumaišyti, tada tiesti į kepimo popieriumi  arba maistine plėvele ištiestą indą, skardą ir ranka paspaudžiam, kad gerai sugultų.

Šokoladą ištirpdyti garų vonelėje ir užpilti ant sausainių, palyginti ir leisti viskam sustingti šaldytuve arba kambaryje.

 

Receptas nusižiūrėtas iš Beatos svetainės

 

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija