• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Vyšnių pyragas pagal Iną Print Email
  • vysniu_pyrago_gabalelis.jpg180 g sviesto
  • 170 g cukraus
  • 4 kiaušinių
  • 200 g miltų
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • apie litrą vyšnių be kauliukų (žiemą, galima naudoti šaldytas)

Sviestą su cukrumi plaktuvu išsukti iki baltumo, sukant įmušti po vieną kiaušinį, po to supilti miltų ir kepimo miltelių mišinį. Kai masė taps vienalytė, paskirstyti ją kepimo skardoje. Nepagailėti vyšnių - kuo daugiau, tuo bus skaniau. 

vysniu_pyragas_pgl_ina.jpg Pyragą kepti apie 30 - 45 minutes  180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Šiek tiek atvėsusį apibarstyti cukraus pudra.

Gardu su ledais, skanus tiek šiltas ir atvėsęs. 



Inos Pauliukonienės receptas

 

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija