• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Manų apkepas Print Email
  • manu_apkepas.jpg1 stiklinės manų kruopų,
  • 1 stiklinės cukraus,
  • 1 stiklinės miltų,
  • 1 stiklinės grietinės,
  • 2 kiaušinių,
  • 100 g sviesto arba margarino
  • 3 obuolių (nebūtinai)
  • 2 arbatinių šaukštelių kepimo miltelių 

Sviestą ištirpinti. Kiaušinius išsukti su cukrumi. Palaipsniui sudėti visus produktus. Obuolius į masę įtarkuoti paskiausiai ir palikti pusvalandžiui, kad išbrinktų manų kruopos.

Supilti į sviestu išteptą kepimo formą ir kepti iki 170° C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus (apie 30 - 40 min.).

Paprastas, bet labai gardus patiekalas tinkantis vakarienei. Gardu skanauti su grietine karštą, o atvėsęs puikus desertas ir prie arbatos. Pats apkepas - pyragas trapus, sausas.

Skanaus!




 

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija