• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Makaronų apkepas su tunu Print Email
  • makaronu_apkepas_su_tunu.jpg300 g makaronų,
  • 30 g sviesto,
  • 25 g miltų,
  • 300 ml pieno,
  • 125 g tarkuoto fermentinio sūrio,
  • indelio apie 160 g konservuoto tuno (skystį nupilti),
  • mažo indelio apie 165 g konservuotų kukurūzų
  • petražolių saujelės,
  • druskos,
  • juodųjų pipirų.

Įkaitinti orkaitę iki 180 C. Makaronus pavirti apie dvi minutes ir nupilti vandenį. Ištirpinti keptuvėje sviestą, pakepti jame miltus, po truputį vis maišant, supilti pieną. Pavirti minutę, kol gausis  tirštas baltąs padažas.  Paskaninti druska, pipirais. Nukėlus nuo ugnies įmaišyti apie pusę tarkuoto sūrio.

Makaronus išmaišyti su tunu, kukurūzais, petražolėmis ir baltu padažu. Makaronus suberti  į sviestu pateptą kepimo indą, užbarstyti viršų likusiu sūriu ir kepti apie 15 - 20 minučių, kol sūris išsilydys ir įgaus auksinį atspalvį.

Skanaus!

 

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija