• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Prieskoninė druska Print Email
  • prieskonine_druska.jpg1 kg. rupios druskos,
  • po gerą saują turimų žolelių (baziliko, raudonėlio, šalavijo, peletrūno ir kt.),
  • čili pipiro ankšties

Į dubenį suberti kilogramą rupios druskos, sumesti po gerą saują darže dar augančių žolių - baziliko, raudonėlio, šalavijo, peletrūno, mestelti čili pipiriuką.



Ir viską blenderiu išsukti. Druskelė tampa žalia žalia, kvapni kvapni.  Suberti ant padėklo, džiovinti. Vėliau galima uždaryti stiklainiukuose, kad neišsivadėtų, o dalį galima laikyti ant stalo ir gardint kasdien ruošiamus patiekalus.

Taip paruoštą druskelę tinka įpakuoti, perrišti kaspinu ir dovanoti artimiesiems. Galima pridėti kortelę su užrašu:

"Šia druska galite skaninti vištieną, mėsą ar žuvis prieš kepdami orkaitėje ar ant grotelių. Taip pat daržoves ar picą, dėti jos į kotletus ar troškinius. Druska su žolelėmis tinka prie jautienos, kiaulienos ir vištienos. Sandariai uždengtą druskos indelį galite laikyti iki metų. Skanaus!"


Idėja ir nuotrauka: Inos Pauliukonienės


Dovanų idėja ir patarimai iš leidinio: "Dovanos iš virtuvės"

 

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija