• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Pyragas su lašiša Print Email

Tešlai:

  • pyragas_su_lasisa.jpg300 g miltų,
  • 120 g sviesto,
  • žiupsnelis druskos,
  • 3-4 valg. š. šalto vandens.

Įdarui:

  • 200 g grietinės,
  • 300 g žalios lašišos filė,
  • 150 g tarkuoto fermentinio sūrio
  • poro,
  • 3 kiaušinių,
  • smulkintų šviežių rozmarino lapelių, krapų, petražolių (bet kokių turimų žalių prieskoninių iš daržo),
  • druskos, pipirų.

Tešlai sviestą sutarkuoti, suberti miltus, druską, supilti vandenį ir užminkyti tešlą. Dėti pusvalandžiui į šaldytuvą.

Įdarui: susmulkinti gabalėlį poro ir apkepti įkaitintame aliejuje. Kiaušinius išplakti, sudėti grietinę, išmaišyti, įmaišyti smulkintą gabalėliais lašišos filė (prieš tai irinkus kaulus), tarkuotą sūrį, sudėti turimus žalumynus, pagardinti prieskoniais ir viską gerai išmaišyti.

Tešla iškloti apvalią arba bet kokią (ne mažą) turimą  kepimo formą. Tuomet supilti į formą ir kepti iki 200 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.


Paprastas, gardus ir sotus pyragas. Tinka tiek vakarienei, tiek pietums.

 

 

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija