• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Avižinių dribsnių pyragas Print Email
  • aviziniu_dribsniu_pyragas.jpg4 kiaušinių,
  • 1 stiklinės cukraus,
  • 1 stiklinės aliejaus,
  • 2 stiklinių smulkių avižinių dribsnių (recepte naudoti Nordic),
  • 4 šaukštų miltų,
  • 1 a. š. kepimo miltelių,
  • 3 kupinų v. š. kakavos,
  • 1 a. š. vanilinio cukraus.

Kiaušinius išplakti su cukrumi. Supilti stiklinę aliejaus, suberti avižinius dribsnius, su kepimo milteliais sumaišytus miltus, kakavą ir vanilinį cukrų. Masę gerai išmaišyti, kad tešla taptų vientisa ir supilti į kepimo skardą.

Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 40 min. Išimtą palikti keliom pravėsti, tuomet išimti iš indo ir supjaustyti.

Paprastas, greit paruošiams, gal kiek sausokas, bet prie arbatos ar kavos labai tinkantis skanėstas.



Receptas iš žurnalo: "Mano Namai"

 

 

 

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija