• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Karamelinis likeris su grietinėle arba naminis Baileys
  • karamelinis_likeris_su_rududu.jpg500 ml brendžio
  • 1 indelio Rududu arba namuose virto kondensuoto pieno su cukrumi
  • 250 ml grietinėlės (liesos, skirtos kavai balinti)
  • puodelio espreso kavos arba 3 šaukštelių tirpios kavos, ištirpintos 60ml karšto vandens
  • 2 šaukštų vanilės ekstrakto, jei nėra ekstrakto - galima ištirpinti tirpdant vanilinį cukrų karštoje kavoje arba apseiti be vanilės

Karamelę (Rududu arba namuose virtą saldų kondensuotą pieną)  sumaišyti su kava ir grietinėle iki vientiso skysčio. Atrodo lengva, bet ištiesų - sudėtinga. Kavą karštą pilti į karamelę, o grietinėlę pašildyti vos vos, nes jei tiesiai iš šaldytuvo, tai labai ilgai maišysis.

Read more...
 
Žele kiaušiniai Velykoms
  • zele_kiausiniai.jpgskirtingų spalvų želės (vyšnių, apelsinų, kivių)
  • kiaušinių lukštų
  • kiaušinių dėklą (kuriame perkant parduotuvėje sudėti kiaušiniai)
  • šaldytų ar konservuotų uogų, vaisių (nebūtinai)

Read more...
 
Kavos likeris
  • kavos_likreris2.jpg700 g cukraus
  • 1 litro vandens
  • 60 g tirpios kavos (pvz indiška, "Bon" arba kita jūsų mėgstama)
  • 750 ml degtinės
  • 1 vanilės ankšties

Į puodą supilti vandenį, cukrų ir kavą. Užvirinti maišant, kad ištirptų cukrus ir leisti lėtai virti vieną valandą puodo neuždengus, kad vanduo nugaruotų ir liktų sirupas. Po valandos nukelti nuo ugnies ir palikti atvėsti.

Read more...
 
Niekada nėra vėlu tapti tuo, kuo nori būt

roze.jpg- Labas gražuoli, aš Rožė. Man aštuoniasdešimt septyneri. Ar galėčiau tave apkabint?
Aš nusijuokiau. Linktelėjau ir ji mane stipriai suspaudė. Pažvelgiau į ją ir paklausiau:
- Kodėl tokia nekaltai jauna mergina įstojo į koledžą?
Ji nusijuokė ir atsakė:

Read more...
 
Tinginys su zefyrais
  • tinginys_su_zefyrais.jpg220 g sviesto
  • 1 indelio kondensuoto pieno
  • 700 g sausainių "Gaidelis"
  • 220 g zefyrų
  • migdolų riešutų saujelės pagardinimui
  • 2 šaukštų kakavos

 

Read more...
 
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu

Tešlai:

  • varskes_pyragas_su_kondensuotu.jpg2 stiklinių miltų
  • 2 šaukštų kakavos
  • šaukštelio kepimo miltelių
  • kiaušinio
  • 0,5 stiklinės cukraus
  • 200 g sviesto

Įdarui: 400 g varškės (galima dėti ir daugiau, aš dedu 600 g), indelio saldaus kondensuoto pieno, 2 kiaušinių, 0,5 stiklinės lazdynų ar migdolų riešutų (taip pat labai skanu su džiovintais vaisiais: papajomis, ananasais, razinomis).

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija