• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Receptai
Kviečiame pasidalinti patirtimi ir atsiųsti mėgstamą patiekalą, kurį būtų paprasta pagaminti. Juk jei valgome silkę su razinomis, tai gal kas paruoš silkę su šokoladu? Atsiųstus receptus publikuosime svetainėje. Būtų šaunu, jeigu kartu su aprašymu pridėtumėte bent vieną Jūsų gaminamo šedevro nuotraukėlę. Laiškų laukiame el. paštu: CLOAKING  


Prieskoninis aliejus su čili Print Email
  • prieskoninis_aliejus_su_cili.jpg1 šviežios raudonos čili ankšties,
  • alyvuogių aliejaus,
  • kelių šakelių šviežių petražolių,
  • stiklinio užkemšamo indo aliejui laikyti.

Read more...
 
Vilnietiškas pyragas Print Email
  • vilnietisko_pyrago_gabaliukas.jpgStiklinės miltų,
  • 200 g sviesto,
  • stiklinės cukraus,
  • dviejų kupinų valgomų šaukštų kakavos,
  • trijų kiaušinių,
  • a. š. kepimo miltelių,
  • pusės stiklinės brendžio arba romo,
  • 100 g šokolado ištirpinto su sviestu pyragui aplieti.

Read more...
 
Purus varškės apkepas Print Email
  • purus_varskes_apkepas.jpg400 g varškės (9 % riebumo),
  • 5 kiaušinių,
  • 5 v. š. manų kruopų,
  • pieno (manų kruopų brinkinimui),
  • 5 v. š. cukraus

Orkaitę įkaitinti iki 170 laispnių karščio. Manų kruopas užpilti pienu, kad apsemtų ir leisti brinkti, jei pienas susigėrė galima šliūkštelti dar truputėlį. Per tą laiką pasiruošti varškę.

Read more...
 
Prieskoninė druska Print Email
  • prieskonine_druska.jpg1 kg. rupios druskos,
  • po gerą saują turimų žolelių (baziliko, raudonėlio, šalavijo, peletrūno ir kt.),
  • čili pipiro ankšties

Į dubenį suberti kilogramą rupios druskos, sumesti po gerą saują darže dar augančių žolių - baziliko, raudonėlio, šalavijo, peletrūno, mestelti čili pipiriuką.

Read more...
 
Makaronų apkepas su tunu Print Email
  • makaronu_apkepas_su_tunu.jpg300 g makaronų,
  • 30 g sviesto,
  • 25 g miltų,
  • 300 ml pieno,
  • 125 g tarkuoto fermentinio sūrio,
  • indelio apie 160 g konservuoto tuno (skystį nupilti),
  • mažo indelio apie 165 g konservuotų kukurūzų
  • petražolių saujelės,
  • druskos,
  • juodųjų pipirų.

Read more...
 
Suktinė duonelė Print Email

Mielinė tešla:

  • suktine_duonele.jpg1 stiklinės šilto vandens
  • 1 stiklinės kukurūzų miltų
  • 300 g. (1,5 stiklinės) kvietinių miltų
  • 1 a.š. druskos
  • 1 a.š. cukraus
  • 1 a.š. sausų mielių (arba 10 g šviežių)
  • 3 v.š. aliejaus

Įdarui: 1 v. šaukšto kapotų petražolių, 1 v. šaukšto kapoto šviežio baziliko, 4 džiovintų marinuotų aliejuje pomidorų puselių, 3 skiltelių česnako, 3 v. šaukštų aliejaus nuo pomidorų, šiek tiek druskos, šiek tiek šviežiai maltų pipirų. Žoleles dėti pasirinktinai ką tuo met turite.

Read more...
 
Manų apkepas Print Email
  • manu_apkepas.jpg1 stiklinės manų kruopų,
  • 1 stiklinės cukraus,
  • 1 stiklinės miltų,
  • 1 stiklinės grietinės,
  • 2 kiaušinių,
  • 100 g sviesto arba margarino
  • 3 obuolių (nebūtinai)
  • 2 arbatinių šaukštelių kepimo miltelių 

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija