• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Receptai
Kviečiame pasidalinti patirtimi ir atsiųsti mėgstamą patiekalą, kurį būtų paprasta pagaminti. Juk jei valgome silkę su razinomis, tai gal kas paruoš silkę su šokoladu? Atsiųstus receptus publikuosime svetainėje. Būtų šaunu, jeigu kartu su aprašymu pridėtumėte bent vieną Jūsų gaminamo šedevro nuotraukėlę. Laiškų laukiame el. paštu: CLOAKING  


Riešutiniai - šokoladiniai suvožtiniai pagal Beatą Print Email
  • riesutiniai_suvoztiniai.jpg200 g lazdyno riešutų
  • 2 kiaušinių baltymų
  • 150 g rudojo cukraus
  • 30 g juodojo šokolado suvožtinių puošybai

Kremui: 2 šaukštai maskarponės, du šaukšteliai cukraus pudros, du šaukšteliai kakavos, vanilės ekstrakto (nebūtinai).

Read more...
 
Kuršėnų vyniotinis Print Email

Biskvitui:

  • kursenu_vyniotinis_pgl_ina.jpg4 kiaušinių
  • 4 šaukštų cukraus
  • 4 šaukštų miltų

Varškės įdarui:

  • 200 g sviesto
  • 200 g varškės
  • 1/2 indelio saldinto kondensuoto pieno

Read more...
 
Mielinis pomidorų ir svogūnų pyragas Print Email

Mielinei tešlai:

  • svogunu_pomidoru_pyragas.jpg4 šaukštų sviesto
  • 150 ml pieno
  • 25 gr mielių arba 1 arbatinis šaukštelis sausų
  • 1 šaukšto cukraus
  • 400 gr miltų
  • 1,5 šaukštelio druskos
  • 2 kiaušinių

Paviršiui:

  • 4 didelių svogūnų
  • 0,5 šaukštelio druskos
  • 2 šaukštų aliejaus
  • 5 didelių pomidorų
  • alyvuogių be kauliukų (nebūtinai)
  • dviejų šaukštų aštrių garstyčių
  • 300 g tarkuoto sūrio

 

Read more...
 
Tortas Napoleonas Print Email

Tešlai:

  • tortas_napoleonas.jpg700 g miltų
  • 500 g sviesto
  • 1 kiaušinio
  • 4 v. šaukštų grietinės
  • žiupsnelio druskos

Kremui:

  • 500 g sviesto
  • 120 g miltų
  • 350 g cukraus
  • 2 kiaušinio trynių
  • 1 stiklinės pieno
  • 1 pakelio vanilinio cukraus
  • juodųjų serbentų uogienės (vietoj jos tinka ir bet kokia kita rūgšti uogienė)

Read more...
 
Vyšnių pyragas pagal Iną Print Email
  • vysniu_pyrago_gabalelis.jpg180 g sviesto
  • 170 g cukraus
  • 4 kiaušinių
  • 200 g miltų
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • apie litrą vyšnių be kauliukų (žiemą, galima naudoti šaldytas)

Read more...
 
Rafaelo tortas Print Email

rafaelo_atpjautas.jpgBiskvitui:

  • 7 kiaušinių
  • nepilnos stiklinės cukraus (kad nuo viršaus liktų vietos per vieną piršto narelį)
  • stiklinės ir vieno šaukšto miltų
  • 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Kremui:

  • 1 indelio tikro kondensuoto pieno
  • 200 gramų kokybiško sviesto
  • 450 gramų plakamos grietinėles
  • 2 pakelių grietinėlės standiklio
  • 50 gramų kokoso drožlių

Biskvito sulaistymui: 500 ml vandens, 2 citrinų sulčių


Read more...
 
Tinginys su Mars batonėliais arba Princo Williamo skanėstas Print Email
  • tinginys_su_mars.jpg500 g digestives sausainių arba 3 pakelių Selga arba Gaidelis sausainių
  • 7  "Mars" batonėliai (pakuotėje du šokoladukai po 69 gramus)
  • 150 g sviesto
  • 100 g juodo šokolado, viršui aplieti

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija