• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Receptai
Kviečiame pasidalinti patirtimi ir atsiųsti mėgstamą patiekalą, kurį būtų paprasta pagaminti. Juk jei valgome silkę su razinomis, tai gal kas paruoš silkę su šokoladu? Atsiųstus receptus publikuosime svetainėje. Būtų šaunu, jeigu kartu su aprašymu pridėtumėte bent vieną Jūsų gaminamo šedevro nuotraukėlę. Laiškų laukiame el. paštu: CLOAKING  


Apelsinų likeris Print Email
  • apelsinu_likeris_taureje.jpg250 ml balto vyno
  • 250 ml vandens
  • 400 g cukraus
  • 1 kg apelsinų (4 - 5 apelsinai)
  • 500 ml degtinės
  • žiupsnelio maltos kalendros
  • 2 šakelių šviežių mėtų


Į puodą supilti vandenį, cukrų, vyną ir ant mažos ugnies neuždengus puodo virti apie 40 - 50 minučių, kol sutirštės kaip sirupas.

Per tą laiką pasiruošti apelsinus. Visus gerai nuplauti. Vieną jų nulupti (prieš tai išspaudus sultis, nes nulupus sunkiau bus tai padaryti) ir supjaustyti pailgom plonom juostelėm.

Read more...
 
Karamelinis likeris su grietinėle arba naminis Baileys Print Email
  • karamelinis_likeris_su_rududu.jpg500 ml brendžio
  • 1 indelio Rududu arba namuose virto kondensuoto pieno su cukrumi
  • 250 ml grietinėlės (liesos, skirtos kavai balinti)
  • puodelio espreso kavos arba 3 šaukštelių tirpios kavos, ištirpintos 60ml karšto vandens
  • 2 šaukštų vanilės ekstrakto, jei nėra ekstrakto - galima ištirpinti tirpdant vanilinį cukrų karštoje kavoje arba apseiti be vanilės

Karamelę (Rududu arba namuose virtą saldų kondensuotą pieną)  sumaišyti su kava ir grietinėle iki vientiso skysčio. Atrodo lengva, bet ištiesų - sudėtinga. Kavą karštą pilti į karamelę, o grietinėlę pašildyti vos vos, nes jei tiesiai iš šaldytuvo, tai labai ilgai maišysis.

Read more...
 
Žele kiaušiniai Velykoms Print Email
  • zele_kiausiniai.jpgskirtingų spalvų želės (vyšnių, apelsinų, kivių)
  • kiaušinių lukštų
  • kiaušinių dėklą (kuriame perkant parduotuvėje sudėti kiaušiniai)
  • šaldytų ar konservuotų uogų, vaisių (nebūtinai)

Read more...
 
Kavos likeris Print Email
  • kavos_likreris2.jpg700 g cukraus
  • 1 litro vandens
  • 60 g tirpios kavos (pvz indiška, "Bon" arba kita jūsų mėgstama)
  • 750 ml degtinės
  • 1 vanilės ankšties

Į puodą supilti vandenį, cukrų ir kavą. Užvirinti maišant, kad ištirptų cukrus ir leisti lėtai virti vieną valandą puodo neuždengus, kad vanduo nugaruotų ir liktų sirupas. Po valandos nukelti nuo ugnies ir palikti atvėsti.

Read more...
 
Tinginys su zefyrais Print Email
  • tinginys_su_zefyrais.jpg220 g sviesto
  • 1 indelio kondensuoto pieno
  • 700 g sausainių "Gaidelis"
  • 220 g zefyrų
  • migdolų riešutų saujelės pagardinimui
  • 2 šaukštų kakavos

 

Read more...
 
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu Print Email

Tešlai:

  • varskes_pyragas_su_kondensuotu.jpg2 stiklinių miltų
  • 2 šaukštų kakavos
  • šaukštelio kepimo miltelių
  • kiaušinio
  • 0,5 stiklinės cukraus
  • 200 g sviesto

Įdarui: 400 g varškės (galima dėti ir daugiau, aš dedu 600 g), indelio saldaus kondensuoto pieno, 2 kiaušinių, 0,5 stiklinės lazdynų ar migdolų riešutų (taip pat labai skanu su džiovintais vaisiais: papajomis, ananasais, razinomis).

Read more...
 
Pyragas su uogiene Print Email
  • pyragas_su_uogiene.jpg0,5 litro uogienės, tinka bet kokia tiršta: obuolių, aviečių, vyšnių ar kita (gali būti parūgusi)
  • 3 kiaušinių
  • 0,5 stiklinės cukraus
  • 3 nubrauktų arbatinių šaukštelių sodos (kepimo milteliai netinka)
  • 2 kupinų valgomų šaukštų majonezo
  • 1 citrinos žievelių (nebūtinai)
  • 2 stiklinių miltų
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija