• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Receptai
Kviečiame pasidalinti patirtimi ir atsiųsti mėgstamą patiekalą, kurį būtų paprasta pagaminti. Juk jei valgome silkę su razinomis, tai gal kas paruoš silkę su šokoladu? Atsiųstus receptus publikuosime svetainėje. Būtų šaunu, jeigu kartu su aprašymu pridėtumėte bent vieną Jūsų gaminamo šedevro nuotraukėlę. Laiškų laukiame el. paštu: CLOAKING  


Plikytas pyragas Print Email
  • plikytas_pyragas.jpg1 kg miltų
  • 30 g mielių
  • 1,5 stiklinės pieno
  • 50 g tirpinto sviesto
  • 50 g cukraus
  • 1 kiaušinio
  • 10 g druskos
Read more...
 
Kotrynos keksas Print Email
  • kotrynos_keksas.jpg150 - 200 g margarino kepiniams
  • 200 - 250 g cukraus
  • 3 kiaušinių
  • 200 g neriebios (12 proc grietinės)
  • 400 g miltų
  • kepimo miltelių (paprastai ant kepimo miltelių pokelių būna parašyta - vienam kilogramui miltų, tai beriu pusę)
  • vanilinio cukraus
  • razinų (arba kakavos miltelių, arba obuolių, arba ko tik širdis panorės)
Read more...
 
Barankėlių užkepėlė Print Email
  • barankeliu_uzkepele.jpg1 pak. mažų barankėlių
  • apie 100 gr. maltos mėsos
  • mėgstamų prieskonių
  • 1 kiaušinio
  • paprikos (nebūtinai)
  • fermentinio sūrio
  • kelių šaukštelių majonezo
Read more...
 
Keksiukai su rabarbarais Print Email

12 keksiukų:

  • perpjautas_su_rabarbarais.jpg4 - 5 rabarbarų kotų (tinka ir šaldyti, prireiks 5 kaupinų valgomų šaukštų)
  • 150 g cukraus
  • 3 kiaušinių ir dar 1 šaukštas cukraus žaliems rabarbarams apvirti
  • 150 g natūralaus jogurto
  • 4 šaukštų aliejaus
  • 200 g miltų
  • 1,5 šaukštelio kepimo miltelių

Read more...
 
Širšių medus Print Email
  • sirsiu_medus.jpg4 kiaušinių trynių
  • vanilinio cukraus 5 valgomi šaukštai
  • 1 indelio kondensuoto pieno
  • 100 ml spirito

Read more...
 
Varškės spurgytės Print Email
  • varskes_spurgytes.jpg200 g varškės
  • 1 kiaušinio
  • 1 kiaušinio trynio
  • 3 valgomų šaukštų cukraus
  • 1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
  • 1 valgomo šaukšto degtinės
  • 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • apie 150 g miltų
  • aliejaus kepimui
  • cukraus pudros pabarstymui

Read more...
 
Šveicariškas kalėdinis riešutų pyragas Print Email

Tešlai:

  • sveicariskas_kaledinis_pyragas.jpg350 g miltų
  • 200 g cukraus
  • 250 g atšaldyto sviesto arba margarino,
  • 1 kiaušinio,
  • žiupsnelio druskos.

Įdarui:

  • 300 g graikiškų riešutų
  • 200 g cukraus
  • 100 g grietinėlės
  • 3 šaukštų medaus
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija