• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Receptai
Kviečiame pasidalinti patirtimi ir atsiųsti mėgstamą patiekalą, kurį būtų paprasta pagaminti. Juk jei valgome silkę su razinomis, tai gal kas paruoš silkę su šokoladu? Atsiųstus receptus publikuosime svetainėje. Būtų šaunu, jeigu kartu su aprašymu pridėtumėte bent vieną Jūsų gaminamo šedevro nuotraukėlę. Laiškų laukiame el. paštu: CLOAKING  


Trapūs sausainiukai Print Email

Tešlai reikės:
1 stiklinės miltų,
1 stiklinės majonezo,
0,5 stiklinės cukraus.

Tešlai nereikia riebalų, nei kiaušinių - visko yra majoneze. Sumaišykite miltus, majonezą ir cukrų. Kepimo skardą gausiai pabarstykite miltais ir kulinariniu švirkštu išspauskite sausainėlius. Jei neturite švirkšto – ne bėda, tešlą krėskite šaukšteliu. Kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos. Skanaus!
Šiuos traškius sausainėlius galima ilgai laikyti. Galite prisikepti didesnį kiekį – bus ilgesniam laikui ir tikrai nesuges. Pabandykite, tikrai nenusivilsite.
 
Kava dviems itališkai Print Email

kava_su_pieno_puta.jpgKvapnios, gardžios, sočios itališkos kavos galime pasigaminti patys. Jeigu namuose turite maltos pupelių kavos ir pieno.

Dviems puodeliams kavos prireiks:

  • 2 stiklinių pieno
  • maltos pupelių kavos
Read more...
 
Desertas iš pieno Print Email
  • 15 g želatinos,
  • 4 kiaušinių tryniai,
  • 60 g cukraus pudros,
  • vanilės ankšties lazdelė arba vanilinio cukraus,
  • 300 ml pieno,
  • 300 ml. grietinėlės,
  • šaukštas citrinų sulčių.
Read more...
 
Paprastas pyragas Print Email
  • paprastas_pyragas1.jpg5 kiaušinių,
  • 10 šaukštų cukraus,
  • 16 šaukštų miltų,
  • 1 stiklinės aliejaus,
  • 1 pakelio (11 g.) arba du kupini arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių,
  • 1 šaukšto kakavos,
  • riešutų, razinų ar slyvų pyragui pagardinti.
Read more...
 
Pyragas - „Meškiukas” Print Email
  •  4 kiaušinių (jei maži, dėti 5),
  • 1 stiklinė cukraus ,
  • 1,5 stiklinės miltų,
  • 150 g. sviesto arba margarino,
  • kepimo miltelių,
  • aguonų, džiovintų spanguolių arba razinų.
Read more...
 
<< Start < Prev 51 52 53 54 55 56 57 58 Next > End >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija