• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Receptai
Kviečiame pasidalinti patirtimi ir atsiųsti mėgstamą patiekalą, kurį būtų paprasta pagaminti. Juk jei valgome silkę su razinomis, tai gal kas paruoš silkę su šokoladu? Atsiųstus receptus publikuosime svetainėje. Būtų šaunu, jeigu kartu su aprašymu pridėtumėte bent vieną Jūsų gaminamo šedevro nuotraukėlę. Laiškų laukiame el. paštu: CLOAKING  


Makaronai su pomidorais, bazilikais ir parmezanu (kietuoju sūriu, lietuviškuoju Džiugu) Print Email
  • spageciai_leksteje.jpg300 g spagečių,
  • 2 skilltelių česnako,
  • 100 g parmezano (lietuviškas atitikmuo kietasis sūris "Džiugas"),
  • 50 g sviesto,
  • 250 g vyšninių pomidorų (vietoj jų tiks ir paprasti pomidorai),
  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
  • didelės saujos šviežių bazilikų (vietoj jų tinka ir džiovinti, bet švieži aromatingiau),
  • druskos pagal skonį.

Read more...
 
Itališkas jautienos ir daržovių apkepas Print Email
  • italiskas_jautienos_ir_darzoviu_apkepas.jpeg800 g jautienos,
  • 200 g fermentinio sūrio,
  • 3 pomidorų,
  • 2 paprikų,
  • 2 morkų,
  • 2 svogūnų,
  • 250 g majonezo,
  • aliejaus,
  • kmynų, petražolių, salierų,
  • maltų juodųjų pipirų, druskos.
Read more...
 
Kiaulienos suktinukai su ananasų, kivių, sūrio įdaru Print Email
  • kiaulienos_suktinukai_su_ananasais.jpeg8 kiaulienos pjausnių po 150 g,
  • 250 g ananaso,
  • 2 kivių,
  • 400 g fermentinio sūrio,
  • 50 g miltų,
  • kelių šaukštų aliejaus,
  • 2 šaukštų tamsaus sojų padažo,
  • maltų baltųjų pipirų, druskos.
Read more...
 
Vokiška apkepėlė Print Email
  • vokiska_apkepele_copy.jpeg300 g raugintų kopūstų,
  • 200 g neriebios naminės dešros,
  • 20 g porų,
  • 30 g riebalų,
  • 40 g džiūvėsėlių.

Padažui: 100 ml grietinės, 2 šaukštų sviesto, 4 šaukštų miltų, maltų pipirų, druskos.

Read more...
 
Burokėlių pyragas pagal Juliją Visockaja Print Email
  • burokeliu_pyragas.jpg500 g virtų šviežių burokėlių,
  • 3 kiaušinių,
  • 4 šaukštų skysto medaus,
  • 100 ml alyvuogių aliejaus,
  • 100 g kukurūzų miltų,
  • 1 šaukštelio tarkuoto imbiero (galima apseiti ir be jo),
  • 1/2 šaukštelio cinamono,
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių,
  • smulkiai sutarkuoto apelsino žievelės geltonojo sluoksnio,
  • pusės apelsino sulčių,
  • kelių lašelių vanilės ekstrakto arba vanilinio cukraus.

 

Read more...
 
Kepenų ir grikių apkepas Print Email
  • kepenu_ir_grikiu_copy.jpeg500 g jaučių kepenų,
  • pieno,
  • 4 svogūnų,
  • 2 morkų,
  • stiklinė grikių kruopų,
  • 200 g lašinukų,
  • 5 kiaušinių,
  • sviesto,
  • maltų pipirų, druskos.
Read more...
 
Juodosios alyvuogės su česnaku ir čiobreliais Print Email
  • ciobreliai.jpgJuodųjų alyvuogių,
  • alyvuogių aliejaus,
  • kelių česnako skiltelių.
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija